LA NOSTRA CUINA
La pizza de pa de pagès era als inicis del restaurant l’única proposta culinària i actualment ha esdevingut l’especialitat de la casa. Al llarg dels anys Le Bistrot ha anat fent una ampliació de la seva carta, la qual ja ofereix una vintena de pizzes dels més diferents gustos i una gran varietat d’altres plats més innovadors com és la mousse d’escalivada.
[widgetkit id=”19″ name=”La nostre cuina – carta menu bodega”]
Menú Temps de Flors
PRIMERS PLATS |
Canelons de rostit |
Canelons d’espinacs amb panses i pinyons |
Gratinat de brandada de bacallà |
Braç de patata fred, farcit amb tonyina |
Gratinat de macarrons |
Pastis de ceba de Figueres amb salsa de formatge |
Crema tèbia de carrota |
Escalivada |
Amanida de salmó fumat amb vinagreta de mostassa |
Amanida de frare |
Amanida de fruites amb formatge de cabra i vinagreta de fruits secs |
Amanida de Favetes amb vinagreta de menta |
SEGONS PLATS |
Espatlla de xai al forn |
Peus de porc, guisats i gratinats amb ametlla |
Confit de cuixa d’ànec amb salsa de ceps |
Galtes de porc rostides al forn amb cervesa |
Bacallà amb salsa de tomata, gratinat amb allioli |
Salmó fresc a la planxa |
Llibrets de llom farcits de formatge manxego |
Entrecot de vedella a la planxa |
Cuixa de pollastre, adobada amb fines herbes, a la planxa |
POSTRES |
Flam de iogurt amb salsa de taronja |
Flam de cafè amb nata |
Mousse de llimona o de xocolata |
Pastissos de la casa de xocolata o de formatge fresc |
Iogurt natural de La Fageda |
Mel i mató |
Sorbets: de gerds, de llimona |
Gelats: de vainilla, de xocolata o de nata |
Macedònia de la casa |
Maduixes amb nata |
Fruita: Melé, Pinya, Poma, Kiwi, Plàtan, Taronja… |
MENÚ COMPLET 25€ |
SEGON PLAT I POSTRES 22€ |
PRIMER PLAT I POSTRES 18€ |
Suplement terrassa: 10% |
Pa i aigua, vi Raïmat Clamor o cervesa inclòs |
IVA inclòs |