LA NOSTRA CUINA
La pizza de pa de pagès era als inicis del restaurant l’única proposta culinària i actualment ha esdevingut l’especialitat de la casa. Al llarg dels anys Le Bistrot ha anat fent una ampliació de la seva carta, la qual ja ofereix una vintena de pizzes dels més diferents gustos i una gran varietat d’altres plats més innovadors com és la mousse d’escalivada.
EL MENÚ POT VARIAR CADA DIA (Segons temporada)
Menú diari cada migdia a partir de les 13h
PRIMERS PLATS |
Ous farcits de tonyina amb beixamel gratinats |
Gratinat de macarrons |
Crema tèbia de pastanaga |
Pastes de ceba de Figueres amb salsa de formatge |
Escalivada |
Esqueixada de bacallà amb ceba de Figueres i tomàquet de la pera |
Amanida de frare |
Amanida tèbia de formatge de cabra i canonges, amb vinagreta de fruits secs |
SEGONS PLATS |
Confit de cuixa d’ànec amb salsa de ceps |
Estofat de vedella amb bolets i verdura |
Galtes de porc rostides al forn amb cervesa |
Bacallà fresc a la planxa |
Cuixa de pollastre adobada amb fines herbes a la planxa |
Llibrets de llom farcits de formatge manxego |
Entrecot de vedella a la planxa |
POSTRES |
Flam de iogurt amb salsa de taronja |
Flam de cafè amb nata |
Mousse de llimona o de xocolata |
Pastissos de la casa de xocolata o de formatge fresc |
Iogurt natural de La Fageda |
Mel i mató |
Sorbet de llimona, de gerds o de taronja sanguina |
Gelats: de vainilla, de xocolata o de nata |
Macedònia de la casa |
Fruita: Melé, Pinya, Poma, Kiwi, Plàtan, Taronja… |
MENÚ DIES LABORABLES: |
– MENÚ COMPLET 25€ – MENÚ DE SEGON PLAT, POSTRES I BEGUDA 22€ – MENÚ DE PRIMER PLAT, POSTRES I BEGUDA 18€
|
MENÚ DE CAP DE SETMANA I FESTIUS: – MENÚ COMPLET 30€ – MENÚ DE SEGON PLAT, POSTRES I BEGUDA 25€ – MENÚ DE PRIMER PLAT, POSTRES I BEGUDA 20€
|
Suplement terrassa: 10% |
Pa i aigua, vi Raïmat Clamor o cervesa inclòs |
IVA inclòs |