LA NOSTRA CUINA

La pizza de pa de pagès era als inicis del restaurant l’única proposta culinària i actualment ha esdevingut l’especialitat de la casa. Al llarg dels anys Le Bistrot ha anat fent una ampliació de la seva carta, la qual ja ofereix una vintena de pizzes dels més diferents gustos i una gran varietat d’altres plats més innovadors com és la mousse d’escalivada.


AMANIDES

Amanida de llenties i anxoves 8.25
Amanida de faves a la vinagreta 8.25
Amanida de bolets confitats, avellanes i pernil 9.00
Amanida de formatge de cabra 9.50
Amanida de meló, pinya i pernil d’ànec 9.50
Amanida de rap amb vinagreta de poma 10.25
Amanida de mongetes verdes amb gambes 10.25
Amanida de salmó, alvocat i vinagreta de iogurt i llima 10.25
Amanida de bacallà amb olives negres 10.25
Amanida de maduixes i formatge de romaní 10.25
Amanida de cigrons amb botifarra blanca 7.25
Amanida de mongeta blanca i tonyina 9.00
Amanida d’arròs amb ou dur i tonyina 7.25
Amanida de pasta amb salmó 7.25
Amanida de codonyat amb fruita seca 8.00
Amanida de poma i formatge 8.00
Amanida de pollastre amb prunes 8.00
Amanida de fetge d’ànec amb figues 9.75
Amanida de fruita 8.00

LES PIZZES DE PAGÈS

De pernil, formatge i xampinyons 7.75
De pernil, formatge i ceba 7.75
De pernil, formatge i rocafort 7.75
De pernil, formatge i pinya 7.75
De pernil, formatge i tonyina 7.75
De pernil, formatge i anxoves 8.25
De pernil, formatge i salmó 8.25
De paté amb carn i formatge 8.75
De paté amb botifarra blanca i formatge 8.25
De botifarra de perol amb reducció de ratafia 8.75
La variada (formatge, pernil, ceba,
tonyina, xampinyons i anxoves)
8.75
De formatge i escalivada 8.25
De formatge, espinacs i espàrrecs verds 8.25
De formatge i brandada de bacallà 9.00
De formatge i carn 8.50
De formatge i llom amb salsa de bolets 8.50
De formatge i pollastre amb peres 8.50
De formatge i figues amb pernil salat 9.00
De formatge de cabra amb gírgoles 8.50
De formatge de cabra i espinacs amb nous 9.00
De sobrassada amb poma i formatge 8.25
La Rambla (formatge, brandada i figues) 9.25

ENTRANTS

Filetejat de taronja i ceba 6.75
Mousse d’escalivada 7.00
Mousse de bolets 7.00
Canelons d’espinacs amb panses i pinyons 8.00
Lasanya de verdures 7.50
Lasanya de carn 8.50

LES PIZZES DE PAGÈS AMB PASTA

De pasta, carn i espinacs 9.75
De pasta, carn i bròquil al rocafort 9.75
De pasta, carn i gírgoles amb ceba confitada 9.75
De pasta, carn i samfaina 9.75
De pasta, brandada i pebrot escalivat 9.75
(Totes amb formatge)

ASSORTIMENTS

Formatges catalans 13.50
Embotits 11.50
Patés 10.25
Plat Salvi (embotits, formatges i foie) 15.00
Formatges de l’Empordà 12.50
Mousse de foie amb salsa de gerds 9.75
Torrades amb salmó 10.75
Pernil salat 8.75
Pernil d’ànec 8.75
Assortiment d’ànec 13.00
(Torrades amb servei extra: +1.00)

CRÊPES

De salmó 8.25
De roquefort 8.25
De carbassó amb gambes 9.25
De carn amb beixamel 9.25
D’espinacs amb nous i beixamel 9.25
De brandada de bacallà 9.25
D’anxoves, olives negres i formatge 7.25
De sobrassada amb mel 7.25

PASTES I GRATINATS

Espirals amb espinacs i nous 8.00
Colzes amb brandada i olives negres 8.50
Macarrons amb carn i beixamel 8.50
Macarrons amb samfaina 8.00
Gratinat de patata i carn 8.00
Trinxat de patata i col 7.50

LES CARNS

Bistec Rus amb mousse de foie 11.00
Filet de porc a les fines herbes 11.00
Pit de pollastre al foie 10.00
Magret d’ànec amb salsa de prunes 12.00
Filet de vedella amb salsa de pebre 14.00
Filet de vedella amb fetge d’ànec 18.00
Filet de bou 15.00

Increment terrassa: 10%

CARTA DE POSTRES D’ELABORACIÓ PRÒPIA

Crêpes dolces

De suc de llimona 5.00
De melmelada 5.50
De xocolata 5.50
De xocolata amb crema de no 5.75
De xocolata amb salsa de per 5.75
De crema de cafè i nat 5.75
De mel i nous 5.50
De figues amb gelat de vainil 6.00
De maduixes amb gelat de xocolata (tem 6.00
De plàtan amb salsa de kiw 5.75
De plàtan i xocolata 5.75
De maduixes amb crema i xocolata (tem 6.00
De taronja al cointreau amb xocola 6.00
De poma al calvados 6.00

Sorbets i gelats

Sorbet de llimona 4.75
Sorbet de taronja 4.75
Sorbet de mandarina 4.75
Sorbet de maduixetes del bosc 4.75
Sorbet de gerds 4.75
Sorbet de farigola 4.75
Sorbet de coco amb espurnes de xocolat 5.00
Gelat de xocolata 4.75
Gelat de vainilla amb salsa de mores 5.00
Gelat de cafè 4.75
Gelat de torró amb ametlles 5.00
Gelat de nata amb maduixes i xocolat 5.50
Gelat de iogurt amb fruita 5.00
Gelat de bescuit amb xocolata 5.50

Especialitats

Pastís de xocolata 4.25
Pastís de formatge 4.00
Pastís de poma 4.00
Pastís de plàtan amb xocolata 5.00
Pastís d’avellana amb crema cat. I xocolata 5.00
Mousse de xocolata 5.00
Mousse de llimona 4.75
Flam de iogurt amb salsa de taronja 4.75
Pomes al forn amb xocolata 5.00
Pastisset de crema cremada amb xocolata 5.50

Increment terrassa: 10%

Nata o xocolata: + 0.50