LA NOSTRA CUINA
La pizza de pa de pagès era als inicis del restaurant l’única proposta culinària i actualment ha esdevingut l’especialitat de la casa. Al llarg dels anys Le Bistrot ha anat fent una ampliació de la seva carta, la qual ja ofereix una vintena de pizzes dels més diferents gustos i una gran varietat d’altres plats més innovadors com és la mousse d’escalivada.
Els Xampanys
- Okhre (ecològic)
- Parató Brut Nature
- Lounge Brut Nature “Cava d’autor”
- Lounge Rose Brut
- Rovellats Brut Imperial
- Parxet Brut Nature
- Mestres Coquet Brut Nature
- Bertha Brut Natural Gran Reserva
- Recaredo Brut Nature
- Anna de Codorniu Brut 37’5 cl
Vins Negres
Empordà | |
Vidiví Criança | 13.00 |
Llavors | 14.00 |
Malcuat | 14.00 |
99 Punts | 15.00 |
Mas Oller Pur | 16.00 |
Coll de Roses | 16.00 |
Terres Negres | 19.00 |
Penedès | |
Petit Caus | 13.00 |
Augustus Merlot-Syrah | 14.00 |
La Creueta “Ecològic” | 16.00 |
Pla de Bages | |
Abadal Cabernet franc | 14.00 |
Abadal 5 Merlot | 19.00 |
Girona (sense D.O.) | |
Ecocci | 17.00 |
Costers del Segre | |
Raimat Negre | 8.50 |
Raimat Abadia | 12.00 |
Raimat Cabernet | 17.00 |
Priorat | |
Barranc dels closos | 17.00 |
Scala Dei | 18.00 |
Gotes del Priorat | 19.00 |
Embruix de Vall-Llach | 24.00 |
Montsant | |
Boig per tu | 19.00 |
Terra Alta | |
La Fou “El Sender” | 17.00 |
Mallorca | |
Ses Nines “Mantonegro-Syrah” | 15.00 |
An/2 “Mantonegro-Callet” | 20.00 |
Vins Rosats
Raimat rosat (Costers del Segre) | 8.50 |
Torres de Casta (Penedès) | 10.00 |
Petit Caus (Penedès) | 11.00 |
Augustus Cabernet Sauvignon (P) | 13.00 |
Espelt Lledoner (Empordà) | 11.00 |
Corali Merlot (Empordà) | 13.00 |
Cresta Rosa vi d’agulla (Empordà) | 10.00 |
Vins Blancs
Raimat Blanc (Costers del Segre) | 8.50 |
Raimat Chardonnay (Costers del Segre) | 12.50 |
Bach semi-dolç (Penedès) | 9.50 |
Can Feixes “Blanc Selecció” (Penedès) | 12.50 |
Ermita d’Espiells (Penedès) | 14.00 |
Gessamí “afruitat” (Penedès) | 15.00 |
Mas Oller “Mar Blanc” (Empordà) | 15.00 |
Quinze Roures (Empordà) | 15.50 |
Abadal Picapoll (P. De Bages) | 15.50 |
Primícia (Terra Alta) | 9.50 |
Arjau blanc “vi d’agulla” (Conca de B.) | 10.00 |
Sense menjar: +1.50€